ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

Όλοι χειροκροτούν τη Ρούλα Κορομηλά: Είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη και τον Απόστολο Λύτρα όσα δεν τόλμησε κανείς

adv 11
2024-07-23-134021

 


Μετά από την δημόσια τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις στα social media.

Ο γνωστός ποινικολόγος ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία παραδέχθηκε πως έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Ρούλα Κορομηλά, διαβάζοντας όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια του Star, δεν δίστασε να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Χ (πρώην Twitter).

Ζήνα Κουτσελίνη: Απασφάλισε η Ρούλα Κορομηλά για το σχόλιο της παρουσιάστριας

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) η Ζήνα Κουτσελίνη αναφερόμενη στην επίμαχη υπόθεση ξυλοδαρμού επισήμανε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες της πως «πλήττεται η καριέρα» του κατηγορούμενου δικηγόρου.