ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

Έρχεται... απότομα το καλοκαίρι: Καιρός με 35αρια για πολλές μέρες

adv 11
2024-07-23-134021

 


Για ραγδαία άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο έκανε λόγο ο μετεωρολόγος του της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Μάλιστα για τον καιρό κάνει λόγο και για 35αρια για πολλές μέρες την επόμενη εβδομάδα.

Αν και ο καιρός όπως είπε θα είναι αίθριος στα περισσότερα σημεία της χώρας εντούτοις, αναμένονται κάποιες βροχές στη Βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με την θερμοκρασία να φτάνει και εδώ τους 27-28 βαθμούς με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Για την Θεσσαλονίκη ο κ. Γιαννόπουλος προβλέπει βροχές στα γύρω ορεινά της πόλης ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς κελσίου.

Για την Πέμπτη στην Αττική, σε ορισμένες περιοχές ενδέχεται να σημειωθούν ορισμένες μπόρες ενώ την Παρασκευή η αστάθεια περιορίζεται στα βόρεια της χώρας.

Από το Σάββατο θα πούμε και επίσημα «καλό καλοκαίρι» όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος. Μάλιστα όπως είπε η επόμενη εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή των εκλογών, η θερμοκρασία θα ξεφύγει. Όπως είπε οι πιο ζεστές μέρες της επόμενης εβδομάδας θα είναι η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη με την θερμοκρασία και στην Αττική να ξεπερνάει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Όπως είπε την επόμενη εβδομάδα εισβάλλει απότομα το καλοκαίρι.